OM OSS

Pure X Brands är ett professionellt nordiskt distributionsföretag som erbjuder naturliga veganska produkter, hälsosam mat och kosttillskott med 0 % fett & socker, ekologiska livsmedel och olika Private Label-produkter. Vi har lång erfarenhet av distribution och varumärkesbyggande, vilket ger alla våra varumärken de bästa förutsättningarna att nå sin fulla potential. Med våra handplockade rättvisa - handel & etiska produkter är vår vision att förändra människors liv till det bättre.

PR & Marknadsföring

Vårt team är experter på både försäljning och marknadsföring med hög kompetens. Vi har ett dedikerat PR- och marknadsföringsteam med stor kunskap inom Content & Influencer Marketing, Social Media, Digital Marketing och Strategic Marketing. Vi inser också vikten av att delegera till specialister, inom specifika områden, när det behövs.

Vår återförsäljare 
Vår försäljningsavdelning har en stark och väletablerad relation med stora detaljhandelskedjor i Norden. Med över 10 års erfarenhet inom distributionsbranschen har vi en djup förståelse för den skandinaviska marknaden. Vår starka tro på de unika, handplockade varumärken som vi representerar driver oss dagligen för att göra alla våra varumärken framgångsrika och välkända.