Allnutrition

"Vår prioritet är att skapa livsmedel och kosttillskott av högsta kvalitet och att göra dem läckra. Effektiva och hälsosamma träningstillskott."
Även de mest effektiva produkterna som innehåller komponenter av högsta kvalitet, kan inte möta kundernas krav, om de helt enkelt inte är välsmakande! När vi skapade en ny produktlinje var vår prioritet inte bara att skapa kosttillskott av högsta kvalitet, utan att göra dem läckra! Våra produkter inkluderar ett brett utbud av härliga smaker som kommer att tillfredsställa även de mest krävande kunderna!
Enligt The International Food Information Councils 2020: 54 % bryr sig konsumenterna mer om hälsosamma val av mat och dryck idag än de gjorde 2010.
52 % av Gen Z-konsumenterna är kunniga om hälsosam kost och spårar vad de äter* ( * EIT Food Report, 2021)
Varumärket Allnutrition finns i utvalda nätbutiker, över 100 egna butiker & samarbete med de största återförsäljarna i Polen (Lidl, Biedronka, Auchan, Dino, Żabka, Decathlonand), och i 20 länder i hela Europa.
"Vi väljer noggrant våra affärspartners och bygger ständigt nya relationer och vill bygga ett starkt och mycket igenkännbart varumärke."